PARTNER Advokater Ret & Råd A/S


PARTNER Advokater Ret&Råd tilbyder juridisk assistance fra 12 kompetente jurister, alle med specialer og erfaring, der garanterer omhyggelig sagsbehandling, og en høj grad af personlig service. Vi er en vækstorienteret advokatvirksomhed med kontorer i Køge, Roskilde, Ringsted - der dækker hele Roskilde Retskreds - og København.

Med kompetence inden for erhvervsrådgivning, privat- og familieret samt bolig, har vi mange strenge at spille på, når det gælder målrettet juridisk assistance. Vi kan hjælpe med:

Erhvervslivet
- herunder bygge- og entrepriseret, virksomhedsoverdragelse og generationsskifte, selskabsret og rådgivning om struktur for virksomheder, ansættelsesret, køb og salg af erhvervsejendomme, INKASSO, landbrugsret, sportsret, insolvens og rekonstruktion, konkurs og betalingsstandsning, erhvervslejeret.

Privatlivet
- herunder køb og salg af fast ejendom, ægteskabssager, forældremyndighed, testamente, dødsboer, papirløst samliv, lejeret, forbrugerret og erstatningsret.

Offentlig forvaltning
- herunder Kommuner og forvaltning, udbud og ekspropriation.

Som medlem af Danmarks største advokatkæde, Ret&Råd, kan vi sikre juridisk rådgivning på højeste niveau. Hvert af kædens 70 kontorer er forbundet via moderne kommunikationsteknologi. Dermed kan vi tilbyde vores kunder kompetent rådgivning og hjælp – uanset problemstilling.

 

 

Samarbejdet med Debitor Registret
v/PARTNER Advokater Ret & Råd A/S inkassoansvarlige, advokat Louise Vigand Kryger

"Som kontorets inkassoansvarlige tænker jeg meget på at få optimeret vores procedurer bedst muligt til glæde for vores kunder og for os selv. Hvis kunden har en optimeret rykkerprocedure, og vi viderefører sagen med en optimeret inkassoprocedure, så er der størst mulige sandsynlighed for at få pengene i sagen hjem. Hvis ikke det er muligt, så får vi hurtigst muligt afklaret dette, og hvis vores kunder ønsker det, så indberettet vi straks det er muligt debitorerne i Debitor Registret for på den måde at lægge lidt ekstra pres på debitorerne og også søge at forhindre dem i videre gældsstiftelse.

Vi nyder også godt af, at Debitor Registret er koblet sammen med cpr-registeret, så vi altid derigennem automatisk få nyeste cpr-validerede adresse på debitor.

Vi er glade for vores samarbejde med Debitor Registret. De er meget tilgængelige og imødekommende, hvis vi har spørgsmål, og de udfordrer os også til at få lavet flest mulige registreringer".