Janne Rützou ApS

Advokatfirmaet, der blev grundlagt i 1999 af advokat Janne Rützou, rådgiver såvel erhvervsklienter som private klienter. Advokatfirmaet består af et mindre team af medarbejdere, og vi søger at etablere personlige relationer til vore klienter således, at opgaverne drøftes og løses i et tæt samspil med disse. Vi bestræber os på at optræde resultatorienteret og kompetent og arbejder seriøst og engageret med en solid faglig viden samt stor kompetence, ligesom vi lægger vægt på effektiv sagsbehandling og omkostningsbevidsthed. Herudover lægger vi vægt på at gennemføre vor rådgivning med kvalitet, hurtighed og service overfor vore klienter.

Advokatfirmaet har siden april 2008 samarbejdet med Debitor Registret. I forbindelse med samarbejdets start registrerede vi samtlige vore klienters debitorer. Vore klienter opnåede rigtig god opmærksomhed fra de ”gamle” debitorer, da disse modtog registreringsmeddelelse fra Debitor Registret. Registret er noget af det hurtigste, vi har set til dato, ligesom også brugergrænsefladen på Debitor Registrets hjemmeside virker logisk opbygget og meget let tilgængelig.

På baggrund af vore positive erfaringer herunder en meget professionel start på vort samarbejde, kan vi klart anbefale andre at gøre brug af Debitor Registret.