Focus Advokater

af Focus Advokaters inkassoafdeling

Focus Adbokater er et moderne og udviklingsorienteret advokatfirma med kontorer i Odense, Kolding og Hamborg. Vi er Fyns største advokatkontor og et af de største uafhængige advokatfirmaer uden for København. Vi beskæftiger godt 80 ansatte, heraf 33 jurister.

Hos Focus Advokater har vi valgt at prioritere inkasso som et selvstændigt forretningsområde. Resultatet er en højt specialiseret inkassoafdeling, hvor hver enkelt sag får en individuel og grundig behandling. Vi sikrer, at der bliver gjort alt, hvad der er muligt for at inddrive klientens udestående fordring. Vi tilbyder online-inkasso, hvor klienten via en portal kan følge hvert skridt i de enkelte inkassosager. På den måde kan du som inkassokunde til enhver tid skabe dig et overblik over verserende sager.

Focus Advokater er medlem af foreningen Danske INKASSO Advokater. Læs mere herom på www.advokatinkasso.dk. Kontakt vores inkassoafdeling for en uforpligtende drøftelse om inddrivelse af din virksomheds ubetalte tilgodehavender på telefon 6314 2020 / 7571 2020.

Om vores samarbejde med Debitor Registret:


Focus Advokater arbejder tæt sammen med Debitor Registret og anbefaler alle kunder at lade os indberette deres skyldnere til Debitor Registret, så snart de lovbestemte betingelser er opfyldte. Registrering af skyldnere med de deraf følgende vanskeligheder for skyldneren med at opnå kredit m.m. er uomtvistelig et af de mest effektive virkemidler, når udestående fordringer skal inddrives. Derfor bør man ikke undlade at gøre brug dette værktøj. Indberetning er omkostningsfrit for vores kunder, idet vi har indgået aftale direkte med Debitor Registret om ret til at indberette for alle vores kunder.
 

I vores samarbejde oplever vi Debitor Registret som en effektiv og serviceminded virksomhed, der altid leverer let tilgængelige produkter og løsninger.