Ofte stillede spørgsmål


 

Hvem er Debitor Registret?
Debitor Registret er en privat dansk virksomhed som startede i 2004, hvor vi brød det mere end 30 år gamle monopol indenfor kreditoplysninger på privatpersoner.
 
Hvem kan søge i Debitor Registret?
Alle der har et CVR-nummer og er kunde hos os.
 
Kan en virksomhed søge på alle, der er indberettet?
Debitor Registret er et åbent skyldnerregister, og når en skyldner står indberettet kan alle der foretager et KreditTjek på vedkommende se de oplysninger vi har om gælden
 
Kan man søge i hele Danmark?
Ja, en søgning foregår i hele Registret og dermed på skyldnere i hele Danmark. Prisen er den samme om man søger i et lokalområde eller i hele Danmark. Mange dårlige betalere flytter ofte, derfor giver en søgning på landsplan en større sikkerhed.
 
Hvad er kravene for at man kan blive indberettet?
Debitor skal som hovedregel skriftligt have godkendt sig skyldsforholdet, og der skal være tale om en samlet gæld på min. 1.000,- kr. Gyldig dokumentation for indberetning er oftest: Frivilligt eller misligholdt forlig, dom, fogedsag eller et betalingspåkrav.
 
Kan debitor være registreret mens der afdrages på gælden?
Ja, du må gerne have debitor registreret, mens der afdrages på gælden. Debitor kan være registreret så længe, der er et udestående, og grundlaget for registreringen er yngre end 5 år.
 
Kan debitor være registreret både hos jer andre registre på samme tid?
Debitor må gerne være registreret hos både os og andre registre for den samme gæld. Fælles for alle registre i Danmark er, at debitor maksimalt kan være registreret i 5 år i et register.
 
Hvordan skal debitors registrering slettes?
Debitors registrering skal slettes, når debitor har betalt sin gæld.