Om Debitor Registret

Debitor Registret A/S, af nogle kaldet "DBR", brød den 22. marts 2004 monopolet i Danmark indenfor kreditinformation og kreditvurdering af privatpersoner. Vi er i dag et af Danmarks to største skyldnerregistre, med en ambition og forventning om at være det største.

Det er gratis, at indberette til Debitor Registret, og virksomheder der indberetter til os belønnes med lavere priser på KreditTjek.
 
Vi er stolte over at kunne sige, at Debitor Registret fortsat vokser hurtigt. Vi er nemlig blevet opkøbt af Bisnode

Om Bisnode

Bisnode har nu samlet brands som Dun & Bradstreet Danmark, Greens Erhvervsinformation, NN Markedsdata og Soliditet under Bisnode navnet. Og med opkøbet af Debitor Registret tilbyder Bisnode i Danmark nu kreditvurderinger af både virksomheder og private i Danmark, Norden og Verden, samt en lang række marketingsværktøjer. Det overordnede mål for samlingen af selskaberne er at tilbyde danske virksomheder redskaber, der kan hjælpe dem med at træffe smartere beslutninger.

Læs mere om Bisnode Danmark her 


Gennem produktudvikling i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere arbejder vi målrettet på, at bygge Danmarks mest betydningsfulde skyldnerregister - og vi mener, at vi er godt på vej. Spørg bare de af vores kunder eller registranter der har givet os en udtalelse.