Bokredit/AS

af, Henrik Frederiksen, Salgs- og Marketingchef, Bokredit

Om samarbejdet med Debitor Registret

Vi har arbejdet sammen med Debitor Registret siden 2007, og vi har været yderst tilfredse. Vi kan se, at det har en effekt, når en debitor bliver indberettet til Debitor Registret. Inddrivelsen øges når der bliver indberettet!
 
Derudover er vi meget glade for det ekstra kreditfilter vi oplever, når man søger i Debitor Registret. Desuden kan vi jo se, at der dagligt kommer flere skyldnere i registret. Filteret bliver bedre og bedre. 
 

Om Bokredit/AS

BOKREDIT/AS er et danskejet finansieringsselskab med mere end 25 års erfaring. Vores priser er gennemskuelige, vores medarbejdere er kompetente, og vi lægger stor vægt på at give hver eneste kunde en seriøs og venlig betjening.

Vi er p.t. 35 ansatte, der alle har fingeren på pulsen. Virksomheden er kendt for at levere de ydelser, markedet efterspørger – hurtigt og effektivt.
Vores succes er skabt ved, at vi har en tæt dialog med vores kunder, og vi kan således hurtigt udvikle bæredygtige og innovative produkter.
 
Vi efterlever en høj etik, og vores vision for fremtiden er at styrke vores stærke position på det finansielle marked samt fortsætte vores høje forretningsmoral.
 
BOKREDIT/AS er moderselskab for:
Lånlet A/S er et dansk finansieringsselskab, som yder lån til private op til 100.000 kr.

LejLet  ApS er et dansk udlejnings selskab.


Selene Finans Danmark A/S er et dansk finansieringsselskab, som yder lån til privat op til 250.000 kr.

Selene Finans Sverige AB er et svensk finansieringsselskab, som yder lån til private op til 20.000 kr.