Ofte stillede spørgsmål

 
Jeg har fået en registreringsmeddelelse - hvem skal jeg ringe til?
Du skal ringe til dem, der har registreret dig. Telefonnummeret står i den midterste boks på registreringsmeddelelsen.
 
Hvad betyder det for mig, at jeg er blevet registreret?
Det betyder, at det kan være svært at handle på kredit. En lang række af Danmarks største virksomheder søger i Debitor Registret inden de giver kredit.
 
Hvem kan søge i Debitor Registret?
Alle der har et CVR-nummer og er kunde hos os.
 
Hvem er Debitor Registret?
Debitor Registret er en privat dansk virksomhed som startede i 2004. Virksomheden har i dag 11 ansatte.
 
Kan en virksomhed søge på alle der er indberettet?
Debitor Registret er et åbent skyldnerregister, og når en skyldner står indberettet kan alle der foretager et KreditTjek på vedkommende se de oplysninger vi har om gælden.
 
Kan man søge i hele Danmark?
Ja, en søgning foregår i hele Registret og dermed på skyldnere i hele Danmark. Prisen er den samme om man søger i et lokalområde eller i hele Danmark. Mange dårlige betalere flytter ofte, derfor giver en søgning på landsplan en større sikkerhed.
 
Hvad er kravene for at man kan blive indberettet?
Debitor skal som hovedregel skriftligt have godkendt sig skyldsforholdet, og der skal være tale om en samlet gæld på min. 1.000,- kr. Gyldig dokumentation for indberetning er oftest: Frivilligt eller misligholdt forlig, dom, fogedsag eller et betalingspåkrav.
 
Hvorfor bliver jeg slettet fra RKI førend jeg bliver slettet i Debitor Registret?
Det kan skyldes, at du har været indberettet til RKI's lukkede register forud for at der kom grundlag i sagen. Du vil blive slettet i Debitor Registret 5 år efter at der kom grundlag i sagen, mens du vil blive slettet fra det konkurrerende register 5 år efter de registrerede dig første gang.