Hvad er konsekvensen?

At blive indberettet betyder, at det kan være svært at handle på kredit. Dette kan være i forbindelse med køb af mobiltelefon, optagelse af nye lån o.lign.

Hvis du er blevet indberettet til Debitor Registret, har du fået en registreringsmeddelelse, der oplyser dig om, hvem der har indberettet, og hvad der er indberettet.

Oplysningerne står i Debitor Registret i op til 5 år eller indtil gælden er fuldt indfriet. Alle vores kunder vil i samme periode have adgang til oplysninger om dit skyldforhold og kan på den baggrund nægte at give dig eller din virksomhed kredit.

Vær opmærksom på, at du kan blive slettet i et konkurrerende skyldnerregister førend du slettes fra Debitor Registret. Dette kan skyldes, at du har været indberettet til et lukket register forud for at der kom grundlag i sagen. I dette tilfælde vil du blive slettet først i det andet register, og i Debitor Registret 5 år efter at der er kommet grundlag i sagen. 

Råd og vejledning

Det er ikke alle, der med deres gode vilje er blevet indberettet. Finanskrise, konjunktursvingninger, sygdom, arbejdsløshed, skilsmisse og andre forhold kan være en årsag til, at den økonomiske situation forværres. Og det kan være en situation, vi alle kan komme ud for. Hos Debitor Registret bliver der både indberettet såkaldte "professionelle" skyldnere men også personer, der uden egen skyld er bragt i en uheldig økonomisk situation.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Debitor Registret, hvis du har spørgsmål til din registrering. Har du spørgsmål til din gæld, eller vil du indgå en afdragsordning, skal du kontakte den virksomhed der har indberettet dig. Ved at benytte linket i venstre side, kan du se en liste over registranter, og derved finde deres telefonnumre.