Er jeg registreret

Debitor Registret har oplysningspligt overfor alle, der bliver indberettet til vores register. Hvis du bliver registreret, vil du kort tid herefter modtage en registreringsmeddelelse. Det betyder, at du som skyldner får at vide, hvem der har indberettet, og hvad der er indberettet om dig eller din virksomhed.

Har du modtaget en registreringsmeddelelse?

Har du ikke modtaget en Registreringsmeddelelse, er du med meget stor sandsynlighed ikke indberettet til Debitor Registret. Du har som skyldner altid ret til at få indsigt i, hvad der er registreret om dig.

Send en mail

Vi skal sikre os, at vi kun udleverer oplysninger til den korrekte person. Derfor vil vi bede dig om fortrinsvis at henvende dig via e-mail på debitor@registret.dk eller med almindelig post.

Kontrolspørgsmål

I forbindelse med telefonisk henvendelse vil du blive bedt om at svare på en række kontrolspørgsmål, før vi udleverer oplysninger. Som privatperson skal du oplyse dit navn og adresse, samt om der har været ændringer i disse oplysninger i løbet af de sidste 5 år.

Er der tale om en virksomhed skal vi have oplysning om dit firmanavn, adresse og CVR-nr, samt eventuelle ændringer af disse i løbet af de sidste 5 år. Er virksomheden enkeltmandsejet, skal vi ligeledes have oplysninger om dit navn, adresse og eventuelle ændringer i løbet af de sidste 5 år.