Tekniske krav

Du kan uden problemer bruge vores hjemmeside og web-site produkter, hvis du har en nyere computer. Men for at du får mest ud af vores løsninger skal du være opmærksom på følgende:

Browser

Browseren er det program, der bruges til at vise hjemmesider med. Vores hjemmeside er optimeret til Explorer version 5.0 samt Mozilla 5.0 eller nyere. Disse versioner kan downloades hos Microsoft  eller Mozilla Firefox

Vi anbefaler ligeledes, at browseren kører med 128-bit kryptering.  Du kan tjekke, hvilke browserversion du bruger.  Sådan gør du.

De fleste problemer med at se hjemmesiden kan afhjælpes ved at optimere browsere indstillingerne. Sådan gør du

Internetopkobling

Hastigheden på din opkobling til internettet, har stor betydning for, hvor hurtig hjemmesiden vises i din browser.  Vi anbefaler at du minimum benytter en ADSL forbindelse hvis du bruger vores hjemmeside og web produkter som en del af dine daglige værktøjer.  

Skærm

Opløsning og størrelsen på din skærm har betydning for, hvordan hjemmesider ser ud i browseren. 

Vi udvikler vores hjemmeside og web produkter til en skærmopløsning på 800x600 pixels, hvilket typisk svarer til en standardopsætning på en 15” skærm

Hvis browserens vindue er mindre end den opløsning, den viste side er udviklet til, vil du se en scrollbar. Bruger du scrollbaren, kan du se hele siden.

W3C-kompatibel

For at sikre den bedste mulige tilgængelighed for flest mulig brugere, kontrolleres hjemmesiden og vores web produkter ved hjælp af W3Cs valideringsservice, validator .3.org.

 Du kan læse mere om W3C på www.w3.org.