Sikkerhed

Debitor Registret sætter sikkerhed meget højt. Vi opfylder naturligvis Datatilsynets strenge krav til sikkerhed i alle vores web løsninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger skal sikre, at oplysningerne ikke:

  • Ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes
  • Kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges

Sikkerhedssystemet hos Debitor Registret har til hensigt at sikre uvedkommende ikke får adgang til data og udfører handlinger på vegne af andre. Sikkerheden bygger på tre principper:

  • Identifikation af bruger, så uvedkommende ikke får adgang til dine private data
  • Hemmeligholdelse af data ved brug af SSL, så uvedkommende ikke kan læse dine data under transporten mellem din browser og Debitor Registret
  • Sikring mod ændring ved hjælp af SSL, så uvedkommende ikke kan ændre dine data under transport mellem din browser og Debitor Registret

Ved at benytte ovenstående sikkerhedsprincipper opnås et meget højt niveau af sikkerhed. Udover disse principper bør du selv overholde de mest basale forholdsregler for anvendelse af internettet. Det kan også anbefales at du løbende installerer nødvendige rettelser til den browser du bruger.

Identifikation af bruger

Når du logger på Debitor Registret sker det ved hjælp af dit personlige password og bruger ID. Dermed har Debitor Registret en sikker identifikation, som gør at vi kan etablere forbindelse til din konto hos Debitor Registret. Kommunikationen bliver beskyttet af SSL kryptering, som sikrer følgende:

  • Du har sikkerhed for at du kommunikerer med Debitor Registret
  • Debitor Registret kan identificere dig
  • Uvedkommende kan ikke få adgang

Hemmeligholdelse af data ved brug af SSL

SSL (secure Stocket Layer) er en generel krypteringsmekanisme, som er indbygget i stort set alle moderne browsere. Du kan se om din kommunikation er beskyttet af SSL ved, at der er en lille hængelås i nederste hjørne af browserens statuslinie.  Når du bruger SSL, kan du i browseren se, hvem der har sendt den fremviste HTML-siden. Dette kontrolleres i din browser ved at højreklikke på den valgte frame.

Læs mere om SSL certifikat her

Læs mere om gode råd om sikkerhed her