Datapolitik

 
Brugen af registret.dk
Debitor Registret følger brugernes færden på sitet, men udelukkende i anonymiseret form. Vi forsøger ikke at tracke, hvem du er, og ingen former for data vedrørende brugen af vores website bliver videresolgt. De eneste cookies, der bliver benyttet, er Session Cookies, som bliver slettet, når du lukker din browser.
 
Al form for data fra brugen af website til læsningen af vores nyhedsbreve benyttes udelukkende i opsummeret form for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger os på nettet.
 
Registrering i Debitor Registret
Debitor Registret behandler udelukkende registreringer, som overholder Persondataloven. Vi bliver løbende tilset af Datatilsynet. 
 
For at benytte Debitor Registret skal man underskrive en aftale, som dokumenterer, at man er bekendt med, hvorledes vores oplysninger må benyttes. Man kan ikke få adgang til oplysningerne uden af kende loven. For eksempel må man udelukkende benytte oplysningerne til at tjekke kunder, som man er ved at indgå et kreditforhold med eller som man allerede har et kreditforforhold til. Man kan således ikke tjekke emner i forbindelse med f.eks. en marketingkampagne.